Всички новини от Перник и региона
Пернишки музикални издатели с нов разбиващ клип - ВИДЕО Областният управител на Перник Александър Александров провери на място състоянието на язовир Студена... Легендата за Титаник оживява в анимация - в Киното на Театъра в Перник
   РегистрацияПарола

Не се намериха мераклии за бензиностанцията на улица "Струма"


4 юли 2013  вестник "Съперник"  4 коментараНито един кандидат-купувач не се появи на публичната продан на бензиностанцията и газостанцията с обслужващ търговски комплекс, намираща се на ул. „Струма” в Перник. Това информира частният съдебен изпълнител Елена Добренова.

Тя поясни, че продажбата е стартирана въз основа на изпълнително дело №45/2013г, а кредитор е банка. Публичната продажба стартира на 27.05.2013г и приключи на 27.06.2013г. Обявеният за продан недвижим имот е с площ от 1938 кв.м. Върху него има построена едноетажна монолитна сграда със застроена площ от 18.4 кв.м и застроена кубатура от 53.5 куб. м. право на строеж върху мястото. Пазарната стойност на имота възлиза на 733 770 лв. Началната цена, от която стартира продажбата му възлизаше на 75% от оценката, което означава 550 327.50 лв. Частен съдебен изпълнител Елена Добренова поясни, че кредиторът е поискал обявяването на втора тръжна процедура, пише вестник "Съперник". В този случай началната цена, от която ще започне продажбата на имота е 80% от тази на първия търг. Това ще рече, че при втория търг началната цена ще бъде 440 262 лв. На въпроса - кога се очаква да стартира самата тръжна процедура, Елена Добренова поясни, че по всяка вероятност това ще стане в края на август. „Очевидно очакванията са били на втория търг цената да спадне, което е записано в закона и затова на първия не се появи реален купувач, въпреки многото запитвания. Искам да поясня, че ако не се появи купувач и на втория търг, има реална възможност трети търг да не се състои. Затова съветвам онези, които проявяват интерес към имота да следят стартирането на втората тръжна процедура”, подчерта частният съдебен изпълнител. Всеки, който проявява интерес към този имот може да се запознае с документацията по него в Районен съд-Перник или в канцеларията на частен съдебен изпълнител Елена Добренова.

Още за: Перник  улица  Струма  бензиностанция  търг 

Добави/гласувай в Свежо   Добави в Любими.ком   Сподели във Фейсбук Запомни    Изпрати    За печат

4 коментара

4 юли 2013 | ШОПОВ
Оценка:
10
 (
10
 гласа)

Ако бях от мафията, щях да кандидатствам .Съжалявам


4 юли 2013 | pkpich
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Ако няма трети търг банката ще си го стопанисва.
Това хич не ми се вярва. Струва ми се и доста надценено това
обектче, а близостта му до блоковете кой ли знае дали отговаря
на закона за устройство на територията


4 юли 2013 | октопод
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Абе за да се продава, значи има нещо гнило..... а Дона Росунда мълчи;)


4 юли 2013 | нефтохим
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

леле, не ми достигат 1000 лв. някой ще ми даде лиВашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Кирилизация
<- ползвайте ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ако нямате кирилица

ИмеКоментар

Въведете кода от картинката