¬сички новини от ѕерник и региона
Ѕезплатни психологични консултации щe бъдат проведени на 1 април в дневен център за самотни възрастн... ѕредседател€т на ќб— ѕерник ћилан ћилановќбщинските съветници заседават днес по 40 точки, вижте какво ще решават за града Ќикой не иска да работи в Ѕързата помощ в ѕерник, търс€т лекари за заплата от 1000 лева
   –егистраци€ѕарола

»кономиката се фука с 5 нови паралелки


17 септември 2013  вестник "—ъперник"

”спешно стартира новата 2013/2014г учебна година и за учениците и учителите от ѕрофесионалната гимнази€ по икономика. Ќа тържеството по повод започването на учебната година присъства –осица —имеонова от –егионални€ инспекторат по образованието.

¬ поздравлението си към учениците и учителите, директорът на гимнази€та ёлиана ≈фремова подчерта, че гимнази€та е усп€ла да си спечели авторитет в града с качеството на образованието, което предлага и специалистите, които подготв€. „“ази учебна година реализирахме също много успешен прием. »маме 5 нови паралелки. ќт т€х 4 са след седми клас и 1 след осми клас. Ќа новите ни ученици искам да кажа, че това, което зависи от нас, учителите, ще го направим, за да могат да придоби€т много знани€ и умени€, които да им позвол€т да продължат образованието си във висши учебни заведени€ и да се реализират успешно в живота. ¬€рвам, че с общи усили€ ще успеете да завършите успешно средното си образование. Ќа зрелостниците пожелавам успешно дипломиране и реализиране на всички мечти”, за€ви ёлиана ≈фремова, пише вестник "—ъперник". Ќа въпроса - как започва учебната година гимнази€та, т€ отговори: „ олективът ни е сплотен и мотивиран, колегите имат желанието да дадат всичко от себе си, за да може нашите ученици да придоби€т много знани€ и да успе€т да се реализират. Ќ€маме съкращени€ на персонала, напротив, проведохме н€корко интервюта и над€вам се, че екипът ни ще се попълни с квалифицирани и амбицирани преподаватели, които ще допринесат за авторитета на нашето училище”.

ученици в двора на »кономиката
ученици в двора на »кономиката


ученици в двора на »кономиката
 
ƒобави/гласувай в —вежо   ƒобави в Ћюбими.ком   —подели във ‘ейсбук «апомни    »зпрати    «а печат

¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме



 оментар





¬ъведете кода от картинката

 


— натискането на бутона се съглас€вате с ќбщите услови€. –едакци€та не носи отговорност за съдържанието на коментарите. ѕризоваваме ви за толерантност и спазване на добри€ тон.