¬сички новини от ѕерник и региона
Ћегендата за “итаник ожив€ва в анимаци€ - в  иното на “еатъра в ѕерник Ќивата на реките в област ѕерник продължават да бъдат в норма, тъй като към момента валежите не са и... снимка: utroruse.com¬олен „инков ще свири мача на ћиньор-ѕерник и ÷— ј от есенни€ полусезон на ёгозападната "¬" група
   –егистраци€ѕарола

Ќезаконни бонуси и конфликт на интереси в –«» ѕерник


17 януари 2013

ƒ-р ¬алери —имеонов оглави официално –«» ѕерник от средата на 2011 година.
ƒ-р ¬алери —имеонов оглави официално –«» ѕерник от средата на 2011 година.


ƒ-р ¬алери —имеонов оглави официално –«» ѕерник от средата на 2011 година.

ќдиторите са открили, че през периода не е извършена инвентаризаци€ на вземани€та и задължени€та в изпълнение на заповед на здравни€ министър, не са взети мерки и затова са бракувани ваксини за 324 лв., а апартамент, станал собственост на –«», не бил ползван по предназначение.

 онфликтът на интереси пък се дължал на факта, че шефът на –«» ѕерник д-р ¬алери —имеонов от позици€та на поста си тр€бва да контролира фирмата на сина си, занимаваща с дезинфекци€ и борба с насекоми и гризачи. "“ова води до съмнени€ относно безпристрастността на извършените проверки", категорични са инспекторите.
"¬ деклараци€та си за конфликт на интереси съм посочил, че синът ми има фирма, ко€то се контролира от ръководената от мен –«». ¬ момента тече и проверка от комиси€та за конфликт на интереси, но не е приключила. «а мен проблем н€ма, аз съм спокоен пред Ѕог", коментира д-р —имеонов. “ой за€ви, че за 2 г. и половина срещу него били написани 11 "доноса", в които се посочвало, че съпругата му е шеф на ƒ—Ѕ в ѕерник. "Ќе разбирам какво значение има политическата ориентаци€ на жена ми. ј всички препоръки на ћ« са изпълнени", завърши д-р —имеонов.

 
ƒобави/гласувай в —вежо   ƒобави в Ћюбими.ком   —подели във ‘ейсбук «апомни    »зпрати    «а печат

¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката