Всички новини от Перник и региона
Читател за: Набиране на персонал в пицария Deep Dish - Как мамят хората с фалшиви надежди за добро з... Когато Перник срещне Казичене, искрите са неизбежни Иван Звездев ще готви великденски ястия за перничани
   РегистрацияПарола

Общинският координатор на НДСВ за Брезник Емилия Вълова влезе в националния съвет на партията


29 октомври 2008

Общинският координатор на НДСВ за Брезник Емилия Вълова бе избрана за член на националния съвет на партията на Четвъртия конгрес, състоял се преди дни. "Това е гордост за мен. На конгреса бе приет новият устав, с акцент върху изключителната роля и отговорност на местните органи - общинските събрания, областните координатори, общинските съвети. За мен това е много важно за работата на всяка една политическа партия, която има претенциите, че е либерална", коментира Вълова на пресконференция в Перник.

Вълова е и зам. председател на общинския съвет в Брезник, което според партията е още една гаранция, че това, което казва тя, ще постигне реализация. В чисто партиен план сме добър екип в Община Брезник, работи се много добре, допълни Вълова.

Като председател на комисията по здравеопазване, образование и социални дейности, тя уточни, че усилията са насочени към запазване на болницата в града.

Друга инициатива, по която работи областната координаторка на НДСВ е обявяване на датата 14 октомври за духовен празник на Св. Петка. Основният аргумент за това е, че светицата е закрилница на град Брезник. Групата на НДСВ предвижда това предложение да бъде внесено за одобрение в общинския съвет на Брезник.

Като помощник- директор на СОУ "Васил Левски" в Брезник Вълева е поела инициатива и да се повишава самочувствието и авторитета на учителите в обществото. Според нея днешното положение, в което те са изпаднали е крайно незадоволително. Тази инициатива е изразена с покана-обръщение ат името на учителите за отбелязването на духовния празник./АГЕНЦИЯ "ЗА ПЕРНИК"

 
Добави/гласувай в Свежо   Добави в Любими.ком   Сподели във Фейсбук Запомни    Изпрати    За печат

Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Кирилизация
<- ползвайте ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ако нямате кирилица

ИмеКоментар

Въведете кода от картинката

 


С натискането на бутона се съгласявате с Общите условия. Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.