Всички новини от Перник и региона
снимка: utroruse.comВолен Чинков ще свири мача на Миньор-Перник и ЦСКА от есенния полусезон на Югозападната "В" група Край на опашките пред касите на данъчните. Перничани вече могат да плащат местните данъци и такси от...  Перник и Босилеград ще работят заедно по европроекти
   РегистрацияПарола

Радостна новина от Бобето: До Коледа село Рударци ще има църква


29 август 2012

Най-младият и енергичен кмет в пернишко не се спира пред нищо, за да постигне целите си.
Най-младият и енергичен кмет в пернишко не се спира пред нищо, за да постигне целите си.


Най-младият и енергичен кмет в пернишко не се спира пред нищо, за да постигне целите си.

"Искам да кажа на всички от Рударци, че до Коледа мечтата на селото ще се сбъдне и ще имаме църква", обяви Богдан Богданов - Бобето.

Помощта за построяването идва лично от премиера Бойко Борисов, който ще извади 25 000 лева от партийната хазна на ГЕРБ, за да ги даде за каузата на Рударци - манастира. "Обадих му се по телефона, прие ме веднага и парите са наредени. Не трябваше да го убеждавам - той за църкви винаги е готов да помага", каза Бобето.

Министър председателят и кмета на селото са срещнали в Министерски съвет днес.

"Другото, което искам да кажа на рударчани - те знаят, че имаме огромен проблем с водата. Водата не стига. Не мога да кажа на природата да има повече дъжд, за да има вода, но мога да направя друго: тази седмица имам среща в МРРБ, за да се опитам да направя микроязовир до село Рударци, от който да черпим вода. На нас не ни трябва решение на парче - Рударци трябва да мисли за години напред. Така, че по този въпрос знам, че хората недоволстват, че нямат вода, но искам да ги уверя, че работя нонстоп по тази тема. И съм сигурен, че ще успеем. Отивам до дни в МРРБ и говорим. Като имам повече информация ще споделя. Аз обичам първо нещата да се случват", каза Богдан Богданов - Бобето пред нашия сайт.

 
Добави/гласувай в Свежо   Добави в Любими.ком   Сподели във Фейсбук Запомни    Изпрати    За печат

Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Кирилизация
<- ползвайте ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ако нямате кирилица

ИмеКоментар

Въведете кода от картинката