Всички новини от Перник и региона
Осъдиха бившата управителка на Детско и ученическо хранене Перник, разпоредила част от получавания д... Сн. ИнтернетСъдят радомирец за 6 грама марихуана Боян ЧуковСъветникът Боян Чуков: БСП да отиде на дълга специализация в село Филиповци, недалеч от Трън. Там Па...
   РегистрацияПарола

Серийният убиец Сиси обвини главния прокурор на Перник във връзки с организираната престъпност


19 май 2010

Станислав Ангелов - Сиси пред съда.
Станислав Ангелов - Сиси пред съда.


Станислав Ангелов - Сиси пред съда.

В 57 страници бяха събрани признанията на Сиси, направени пред съдебните заседатели днес. Той призна, че се е занимавал с лихварство и черно тото, но отрече да е прекият убиец на Хайо. Според направените показания наркодилърът е бил застрелян от Тодор Теофилов - Ханс, а колата, от която е стреляно, е била шофирана от Георги Георгиев - Гуго.

Автомобилът, който бил откраднат, след това е опожарен край Белодробната, а оръжието, с което било извършено покушението - заровено в гориста местност. След това двамата извършители извикали Сиси да ги прибере.

Срещу Станислав Ангелов скоро ще започне и делото за убийството на Цветелин Карпузов, Биляна Кръстева и Кирил Христов - Багера. Тримата бяха застреляни заради парични дългове.

Делото бе отложено за месец юни, а съдът разпореди да бъде обявен за общодържавно издирване Теодор Неофитов- Ханс.

По време на заседанието Сиси обвини окръжния прокурор Пламен Найденов и неговия заместник Бисер Михайлов във връзки с организираната престъпност. Ангелов каза, че върху него е оказван натиск да свидетелства срещу други лица.

Двамата прокурори окачествиха обвиненията като абсурдни.

Според Бисер Михайлов, нападките са за това, че той е прокурор по делото на Сиси за тройното убийство в Перник. Прокурорът Пламен Найденов пък е обвинител по делото за разстрела на Хайо.

 
Добави/гласувай в Свежо   Добави в Любими.ком   Сподели във Фейсбук Запомни    Изпрати    За печат

Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Кирилизация
<- ползвайте ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ако нямате кирилица

ИмеКоментар

Въведете кода от картинката