Всички новини от Перник и региона
Не го е срам.Потърпевши до г-жа Церовска: Управителят на ОП Пазари Димитър Дойчинов рекетира и изнудва целия паза... Ченгета се натъкнаха на крадени части от гробищата на Мошино, провериха в спец акция 55 души Читател: Целият град е в дупки. Кога ще бъдат закърпени?
   РегистрацияПарола

Шесто училище чества 170 години от създаването си


16 май 2013  2 коментараДнес VI - то СОУ "Св. Св. Кирил и Методий" става на 170 години, съобщиха до "За Перник" от училището.

Школото е наследник на най - старото училище в селището Перник. Създадено е през 1843 година в новосъградената църква "Св. Великомъченик Георги". През 1965 година училището се премества в нова сграда, а от 1981-1982 година то става средно общообразователно училище, каквото е и до днес. Първият учител в него е бил бай Стойчо от село Чуйпетлово. По този повод те канят всички бивши и настоящи ученици, родители и жители на Перник на тържеството. От училището призовават всички да бъдат заедно на годишнината. Тържеството ще се проведе от 11:00 часа в ОДК (бивш Пионерски дом).

ЗАПОВЯДАЙТЕ!

 

Още за: Перник  шесто  училище  юбилей  СОУ "Св. Св. Кирил и Методий"  учител  ученици  ОДК 

Добави/гласувай в Свежо   Добави в Любими.ком   Сподели във Фейсбук Запомни    Изпрати    За печат

2 коментара

16 май 2013 | Диана
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Честит празник на всички бивши и настоящи ученициЧестит празник на всички бивши и настоящи учители, които дават всичко от себе си да възпитават и обучават децата ни .За съжаление абсолютно тенденциозно община и инспекторат се опитват да унищожат училището!


16 май 2013 | пенсинирана учителка
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

Да са живи и здрави всички в училището и все така да се борят и за напред. Жалко, че се опитват да превърнат училището в донор на деца за всякакви закъсали училища. Марин Никодимов нали е паша от ДПС и от него зависи.Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Кирилизация
<- ползвайте ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ако нямате кирилица

ИмеКоментар

Въведете кода от картинката