Всички новини от Перник и региона
Кандидатът за кмет на Перник от БСП Ерик Рангелов: Тролейбусният транспорт в Перник трябва да тръгн... Пернишка кримка хваната с 8, 300 кг. нарязан тютюн, 960 къса цигари от различни марки и 276 къса ръ... Ерик Рангелов: Привличането на инвестиции в Перник е стратегическа задача, трябва да спрат кражбите ...
   РегистрацияПарола

Топ 5 на най-четените новини за последните 24 часа в zaPernik.com


24 февруари 2012

Най-четената новина за вчера в сайта zaPernik.com бе шокиращото разкритие за сексуалните извращения на футболиста Орлин Орлинов. Коментаторът ALC казва, че за пореден път се убеждава, колко прости и комплексирани са тия траверси!

На второ място е ексклузивната ни новина "Родители затварят най-голямото основно училище в Перник". Росен Рударски пише в коментарите, че завършил там през 1996г. и на последните етажи от ламите си течеше. Сега сме 2012 година. Повече по най-споделяната новина от вчера, както и коментарите може да видите тук.

На трето място по рейтинг за последните 24 часа е новината за фашинг партито на Езиковата гимназия. Снимките може да разгледате от тук.

Ако не сте прочели за мутренските неволи на потребителите на мобилни услуги, припомнете си новината тук. В "За Перник" ще имаме продължение на темата.

На пето място по четаемост е новината за това, че пернишкия университет е на последно място по интерес на студенти. Прочетете повече тук.

Ако сте пропуснали вчерашните новини, може да ги разгледате всички отново от тук.

 
Добави/гласувай в Свежо   Добави в Любими.ком   Сподели във Фейсбук Запомни    Изпрати    За печат

Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Кирилизация
<- ползвайте ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ако нямате кирилица

ИмеКоментар

Въведете кода от картинката