Всички новини от Перник и региона
Кметът на Перник даде шанс за нови възможности за бизнеса и образованието в Перник Внимавайте! Измамници се представят за служители на ЧЕЗ снимка: utroruse.comВолен Чинков ще свири мача на Миньор-Перник и ЦСКА от есенния полусезон на Югозападната "В" група
   РегистрацияПарола

Вижте потресаващи кадри къде се излива водата на Рударци и Драгичево


12 септември 2012

Кметът на Рударци Богдан Богданов - Бобето
Кметът на Рударци Богдан Богданов - Бобето


Кметът на Рударци Богдан Богданов - Бобето

Това направи кмета на Рударци Богдан Богданов - Бобето. И се натъкна на шокиращи истини - водата на Рударци и Драгичево изтича малко след Владая.

На метри след софийското село Владая се случва нещо убийствено кощунско. Разливат се хиляди кубически метра вода на вятъра - на практика тази вода стига напълно за нуждите на Рударци и Драгичево. Огромни тръби на ВиК са спукани на много места- в следствие на което се разлива невиждано голямо количество вода, достатъчно да образува цели реки.

Загубите са толкова големи, че ние заснехме цели две реки, получени САМО от тези загуби. Към тях прибавяме цяло езерце със загуби, кран, на който се мият камиони и предприятие, което лапа вода без водомер. Всичко това е трябвало да отиде в чешмите на Рударци и Драгичево. Но то изтича там. Вижте видеата на zaPernik.com направени с кмета на селото Богдан Богданов и общинския съветник Пламен Борисов!

На ужасната гледка се натъква местния кмет Богдан Богданов, който не се задоволява с изречението "суша е, вода няма". Почва обиколка по пътя на водата, муши се в храстите, в горите и наджапва в проблема. За да покаже на институциите и на читателите на селата къде е водата сме заснели видеоклипове.

Вижте ги, за да разберете къде се разлива водата на двете пернишки села - Рударци и Драгичево.

Сигнализирано е ВиК, което се шокирало от кадрите. От утре трябва да започне работа. Дано водата достигне до селото час по скоро.

ВИДЕО 1 - Първата цяла река загуби. Ще видите как една цяла река вода изтича на вятъра от тръбите на ВиК, вместо да отиде в Рударци и Драгичево.

ВИДЕО 2 - Ще видите втора огромна река загуби. Ще видите и потресаващи кадри на огромен воден теч в мега количества. 

ВИДЕО 3 - Канали, кранове, на път за езеро, образувало се от загубите на Рударци и Драгичево.

ВИДЕО 4 - Образувало се е цяло езеро с вода от напуканите тръби на ВиК. Още вода, от която са лишени жителите на Рударци и Драгичево.

 
Добави/гласувай в Свежо   Добави в Любими.ком   Сподели във Фейсбук Запомни    Изпрати    За печат

Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Кирилизация
<- ползвайте ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ако нямате кирилица

ИмеКоментар

Въведете кода от картинката