Всички новини от Перник и региона
Кметът на Перник даде шанс за нови възможности за бизнеса и образованието в Перник Сн. ИнтернетЖена даде пернишка фирма на Комисията по дискриминация, защото произвеждала сладкиши "Негърка" и "Не... От 8 декември можем сами да избираме доставчика на електроенергия. Цената занапред ще се определя из...
   РегистрацияПарола

Големци от БФВ обсъждаха проблемите на пернишкия волейбол


3 април 2013  вестник "Съперник"Вчера се проведе среща на ръководството на Българската федерация по волейбол с представители на ВК "Миньор" Перник и кметът на гра да Росица Янакиева. На срещата от страна на БФВ присъстваха президентът Данчо Лазаров, първият вицепрезидент Петър Кънев, вицепрезидентът Иван Тодоров, както и главният секретар Станислав Николов.

От страна на традиционно волейболния град Перник присъстваха, освен кметът на града и Асен Асенов и Ангел Василев, които са членове на УС на ВК "Миньор" Перник. На срещата бяха обсъдени проблемите на волейбола в Перник и взаимодействието между местните волейболни клубове, общината и федерацията. Шефовете на федерацията останаха силно удовлетворени от информацията, че скоро зала „Кракра“ в Перник ще бъде напълно реновирана.

Спортното съоръжение в града пострада силно по време на земетресението и от тогава не се използва за организация на каквито и да е мероприятия, а всички спортове в зала се приютиха от зала „Борис Гюдеров“. На срещата бе лансирана и приета идеята за организиране на широк национален форум, който да се проведе в град Перник, пише вестник "Съперник". На форума се очаква да бъдат обсъдени възможностите за финансиране и развитие на българския волейбол, както и създаването на устойчив модел за взаимодействие между БФВ и общините с България.

Още за: волейболен  клуб  Миньор  Перник  зала  Борис  Гюдеров 

Добави/гласувай в Свежо   Добави в Любими.ком   Сподели във Фейсбук Запомни    Изпрати    За печат

Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Кирилизация
<- ползвайте ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ако нямате кирилица

ИмеКоментар

Въведете кода от картинката